Geplaatst op

Kleurrijke zonnebrillen voor de zomer!

Is iedereen al bijna klaar voor de zomer? Wij zijn er helemaal klaar voor met onze super gave kleurrijke collectie. Neutrale kleuren zoals bruin, zwart en zilver gladjes komen verfijnder over, dat is niet te ontkennen. Maar als je echt wilt opvallen dan moet jij juist kleurrijke spiegelglazen met kleurrijke monturen dragen. Lees het hier en kom erachter welke kleurrijke zonnebril wij voor jou hebben!

Kleurrijke zonnebrillen!

Wanneer valt een zonnebril onder de categorie “kleurrijke zonnebril”? Een kleurrijke zonnebril heeft 2 of meerdere kleuren in hun montuur en glazen. Dit soort modellen zie je terug bij Wayfarer, Wayfarer heeft altijd klassieke modellen die zeer populair zijn, maar ook zij komen elk jaar met zeer kleurrijke monturen. Deze kleurrijke modellen passen goed bij de groeiende trends van de Bohemian stijl en de festival branche. Enkele gave modellen van Wayfarer op een rijtje gezet die jij in de zomerdagen kan dragen.

Je bent anders!

De kleurrijke zonnebrillen werden vroeger vaak als excentriek afgeschilderd, maar tegenwoordig is dat steeds minder vanwege het steeds populairder worden van dit soort kleurrijke modellen. Meer mensen willen zich steeds meer uiten en vermijden zonnebrillen die als saai bestempeld kunnen worden.

Door Kleurrijke zonnebrillen te dragen kan je ook meer afwisseling geven aan je eigen look. Kleurrijke zonnebrillen passen in tegenstelling wat je zou denken, heel erg goed bij klassieke outfits.

En als je kleurrijk textiel draagt, of het nou een jurk is of een driedelig pak, kan een kleurrijke zonnebril wel eens het accessoire zijn waarmee je jezelf in de spotlights zet.

Daarnaast geeft een kleurrijk object je altijd een goed humeur. Je zal vast wel eens hebben gemerkt dat wanneer je iets moois en kleurrijk zag je humeur altijd wat beter werd. Bij een sombere bui kan iets eenvoudigs zoals een kleurrijke zonnebril je al een positievere humeur bezorgen. Genoeg reden om zo’n mooi kleurrijke zonnebril in huis te hebben.

Naast de te gekke Wayfares heeft Brillenkopen.nl ook hele gave vintage modellen met te gekke kleuren. Mijn favoriete heb ik op een rijtje gezet:

Deze modellen maken je look voor de zomer compleet! Kijk snel bij Brillenkopen.nl om jou kleurrijke zonnebril te vinden en te bestellen.

groetjes!