Get free shipping if your order is over $60!

Winkelwagen

Heb je vragen?

Fields marked with an * are required

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Aviators

Mirror-Aviator-zonnebril-kopen-bij-Brillenkopen.nl-Aviator-met-blauwe-spiegelglazen-goud-metalen-montuur-15-euro

De Aviator zonnebril, stijlvol en tijdloos

Het tijdloze maar altijd stijlvolle Aviator-montuur is verworden tot standaard onderdeel van het straatbeeld. De populaire zonnebril werd geïntroduceerd in de tweede helft van de twintigste eeuw, en is vanaf dat moment nooit meer ‘uit’ geweest.

De Aviator zonnebril wordt door veel bekende Hollywood-sterren gedragen in films. Een van de bekendste Aviator zonnebrildragers is Tom Cruise in Top Gun. Deze bekende acteur maakte van de Aviator zonnebril een echt stijlicoon.

Koop je Aviator bij Brillenkopen.nl

Brillenkopen.nl heeft verschillende soorten Aviators. Zo hebben wij de originele zwarte Aviator met metalen zonnebrilmontuur, of de gouden Aviator zonnebril met metalen zonnebrilmontuur. En ook hebben wij de modernere versie van de Aviator zonnebril, namelijk de Retro Aviators. Deze Aviator zonnebrillen hebben een dikker kunststof montuur. Een echte topper uit de jaren ’80

Maar de allernieuwste zonnebrilmode voor Aviators, zijn Aviator zonnebrillen met spiegelglazen. Brillenkopen.nl heeft diverse Aviator zonnebrillen met gekleurde spiegelglazen. Wij bieden Aviators met blauwe spiegelglazen, groene spiegelglazen en rode spiegelglazen. De Aviators zijn altijd te dragen, of het nu zomer of winter is en of je nu een feest of evenement hebt.

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?