Verzending

Gratis verzending in Nederland!

Wij bieden je Gratis Verzending van je bestelling bij Brillenkopen.nl en de gratis verzending wordt verzorgd door PostNL! Je bestelling wordt in beschermende materialen verpakt om beschadiging tijdens verzending te voorkomen. Bestellingen passen door de brievenbus, je hoeft voor het ontvangen van je bestelling dus niet speciaal thuis te blijven. Wel krijg je een track & trace code, zodat je je bestelling altijd kunt volgen. Bestel je 3 zonnebrillen of meer? Dan versturen wij jouw bestelling via pakketpost van PostNL.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Wanneer je bij ons een zonnebril besteld op werkdagen vóór 21:00, ontvang je jouw bestelling binnen 1 werkdag. Je ontvangt van ons altijd een met een track & trace code. We houden je dus altijd op de hoogte van status van je bestelling. Van de exacte leverdatum en tijd zijn wij helaas afhankelijk van PostNL. Mocht je bestelling niet binnen uiterlijk 2 werkdagen binnen zijn, neem dan contact met ons op.

Verzending naar buitenland

Wil je je bestelling buiten Nederland laten bezorgen? Dat kan! Wij versturen onze bestellingen ook naar België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Engeland. Hiervoor wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Buitenlandse  bestellingen worden eveneens in brievenbusdoosjes verzonden. Ook hier geldt: bestel je 5 zonnebrillen of meer, dan wordt je bestelling via pakketpost verzonden.

Bestelling beschadigd?

Ondanks dat wij je bestelling goed beschermd verpakken, kan het voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt tijdens verzending. Wanneer dat het geval is, neem dan contact met ons op. Wij vragen je dan om een foto van het beschadigde product naar ons te sturen. Wij helpen je dan uiteraard zo snel mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *