Geplaatst op

Aan alles komt een eind!

De tijd is weer voorbij gevlogen, 20 weken als stagiair bij Brillenkopen.nl komen tot een eind. Een tijd van veel leren en ontdekken in de online wereld, die allemaal betrekking hebben tot de webwinkel. Gegroeid als persoon, door goede begeleiding en coaching van mijn stage begeleiders van Brillenkopen.nl 

Wat heb ik geleerd?

De online wereld is voor iedereen makkelijk toegankelijk en goed te begrijpen, maar achter de schermen is het opeens een stuk ingewikkelder. In mijn eerste week kreeg ik daar ook meteen mee te maken. Uiteindelijk begon ik het proces te begrijpen en daardoor werd het meteen ook duidelijker voor mij wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden en laten draaien van een webwinkel.

Naast de informatieve kant van de webwinkel heb ik ook veel geleerd over de online zonnebrillen branche. Voordat ik hier op stage kwam, had ik geen idee dat er zoveel zonnebrillen webwinkels waren. De concurrentie is hevig en daardoor moet Brillenkopen.nl blijven innoveren. Mooi om te zien is dat Brillenkopen.nl het heel erg belangrijk vindt dat het bedrijf klantgericht is. Zij vinden dat de klant centraal staat en altijd moet staan. Dat was dan ook een van de belangrijkste lessen die ik leerderde bij Brillenkopen.nl.

Fotoshoots

Naast mijn kantoor bezigheden kreeg ik ook de vrijheid om mijn creativiteit te uiten met de camera! Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt en heb daardoor een aantal shoots op het strand mogen doen, om zo de zonnebrillen op de gevoelige plaat vast te leggen ;p. Enkele top foto’s uit mijn collectie:

Naast mijn eigenfoto’s heb ik ook een shoot met modellen mogen bijwonen. Dit was een leuke ervaringen, waar ik ook goed kon zien hoe een professionele fotograaf te werk ging. Het fotograferen van zonnebrillen blijkt echt kunst te zijn, vooral bij de modellen met spiegelglazen! Deze modellen reflecteren natuurlijk alles en dat maakt het fotograferen zeer lastig. Enkel top foto’s van de fotoshoot:

Echt een hele gave ervaring! Om de fotograaf te helpen bij het maken van deze te gekke foto’s. Heb hier ook echt veel van geleerd en kan dit altijd weer toepassen bij het maken van productfoto’s of sfeerfoto’s.

Mijn Zomer gaat beginnen!

De laatste dagen aftellen en dan begint voor mij de zomer echt. Een 3 weekse reis naar Griekenland samen met mijn broertje. Genieten van het mooie weer en het heerlijk eten, maar ook het helemaal tot rust komen van een intensieve periode.

De toppers van Brillenkopen.nl hebben mij een keuze van 3 zonnebrillen gegeven, die ik mee mag nemen naar Griekenland! Een super mooi gebaar en heb daardoor meteen een mooie afsluiting voor mijn laatste blog.

Mijn laatste top 3 zonnebrillen

Mijn keuzes van de zonnebrillen die ik met mij meeneem naar Griekenland!

  1. Steve leopard  Een heerlijk zonnebril waar je lekker door kijkt en ziet er heel stijlvol uit.
  2. Wayfarer Matzwart Groen  Een Zonnebril waar ik mij lekker achter kan verschuilen 😉
  3. Aviator Zwart  Ik moet altijd een Aviator hebben en dit model geeft je een stijlvolle look.

Met deze kekke brillen ga ik op reis naar Griekenland en zal ik genieten van het heerlijke klimaat en zal ik heerlijk chillen met mijn zonnebril op. Ik wens iedereen ook een fantastische zomer toe en koop snel nog een kekke zonnebril voordat je op vakantie of naar een festival gaat Bij Brillenkopen.nl.