Get free shipping if your order is over $60!

Brillencollectie 2016

Berlin-Mirror-zonnebrillen-Hippe-goedkope-zonnebrillen-kopen-bij-Brillenkopen-nl-vintage-zonnebrillen

Winkelwagen

Heb je vragen?

Fields marked with an * are required

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Brillencollectie 2016

Collectie van 2016!

Retro, vintage, goud, zilver, mirror ja ja dit zijn een beetje de trends die we kunnen verwachten in het voorjaar en de zomer!

inspiratie-goedkope-zonnebrillen-brillenkopen

Kleurrijke Spiegelglazen

Dit zie je terug in onze nieuwe zonnebrillen collectie voor 2016, met kleurige glazen, speelse monturen en retro zonnebril modellen. Kleurige spiegelglazen voeren de boventoon, maar ook de monturen zijn gemaakt van speelse materialen. Vooral de transparante en matzwarte monturen zijn populair in onze zonnebrillencollectie van 2016. En als je dit iets te extravagant vindt, kun je ook voor de draagbare hoornen-, bruine- en zwarte monturen bij ons terecht.

De Retro zonnebril

De retro zonnebril modellen blijven, net als in 2015, populair. Er wordt ook dit jaar op de jaren ’60 en ’70 zonnebrillen doorgeborduurd, zoals de bekende Wayfarer- en Aviator-modellen. Deze retromodellen, in combinatie met moderne materialen en trends, maken de zonnebrillen weer helemaal hip!

De nieuwe Retro Collectie

Ook nu met de Clubmaster, Foxy mirror, London Bridge, Berlin en Baller mirror modellen is onze retro collectie flink uitgebreid. De nieuwste trends in combinatie met scherpe prijzen, maakt de collectie van Brillenkopen.nl ook in economisch mindere tijden de geschikte leverancier van zonnebrillen.

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?