Get free shipping if your order is over $60!

Winkelwagen

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Spiegelglazen

Spiegelglazen 2018!

Hippe zonnebrillen met spiegelglazen van onze nieuwe collectie zonnebrillen 2016. Zonnebrillen met spiegelglazen zijn er in verschillende soorten en kleuren. Van sportief tot casual. Gekleurde spiegelglazen zijn helemaal hot. Bekijk de onderstaande flitsende spiegelglazen zonnebrillen online. Dan zorg je er voor dat jij met je spiegel wayfarer, aviator of clubmaster er goed bijloopt dit seizoen!

Collectie spiegelglazen 2018

Naast de genoemde zonnebrillen komen we in 2016 ook met een paar gloednieuwe zonnebrillen die de spiegelglazen collectie uitbreid!

De nieuwe collectie bestaat uit:

  • Baller Mirror
  • Berlin Mirror
  • London Bridge
  • Foxy Mirror
  • Clubmaster

Deze modellen beschikken over spiegelglazen in verschillende kleuren, daarnaast hebben ze allemaal ook een fantastisch hip montuur waardoor de spiegelglazen extra uitspringen. In 2018 is het dan ook helemaal de bom om een te gek retro montuur met spiegelglazen te hebben, wees er dan ook snel bij en check onze super vette nieuwe collectie.

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?