Geplaatst op

10 redenen waarom wij zin hebben in de zomer!

Het is een half jaar wachten. En met een beetje pech duurt het in Nederland zelfs nog langer… Maar dan begint het leukste seizoen van het jaar: DE ZOMER! 😀 De warme zonnestralen op je gezicht, alleen maar vrolijke mensen die er ook nog eens leuk uitzien, Corona of Rosé erbij, zomerse deuntjes op, hippe zonnebril op je hoofd en chillen maar!

Ben jij ook zo’n zomerfan, maar kun je dat nooit goed onder woorden brengen? Lees hier onze 10 redenen waarom wij zo gek zijn op de zomer en laat je inspireren!

1. Happiness
We merken het zelf overduidelijk, maar ook onderzoek onderschrijft het: zonnestralen zorgen voor een beter humeur. Door de zonnestralen wordt namelijk het gelukshormoon endorfine aangemaakt in je lichaam. En dit zorgt, zoals de bijnaam al zegt, voor een gelukkige vibe!

2. Vrolijke kleding
Donkere, dikke, saaie broeken en truien. Hoge colletjes en dikke jassen. In de winter verdwijnen we volledig in onze winterse kledij. Maar als de zomer begint komen de vrolijke kleuren weer tevoorschijn en mag ook je lichaam weer gezien worden! Slippertjes, jurkjes en korte broeken, fleurige t-shirts én natuurlijk je hippe zonnebril om je zomerse outfit mee te complementeren.

3. Vakantie
Voor ons staat de zomer gelijk aan vakantie. Bij de eerste zonnestralen dromen wij al weg bij dat heerlijke strandbedje op een bounty-wit strand en azuurblauwe zee. Cocktail in je hand, zonnebril op, boekje erbij en je vakantie is volmaakt!

4. Heel veel leuke dingen doen!
Zit je ‘s winters ook weleens te sikkeneuren achter het raam waar dikke regendruppels op tikken, omdat je graag naar buiten wil om iets te doen? Tijdens de zomer heb je daar geen last van! Met het heerlijke weer kun je er direct op uit. Zelfs een fietstochtje door het park of even in de tuin zitten is leuk. Oftewel, tijdens de zomer kun je veel meer leuke dingen doen dan in de winter. Je kunt namelijk naar buiten!

5. IJSJES
Ben jij ook zo gek op ijs? Wij wel! En in de zomer hebben we ook nog eens een (drog)reden om lekker ijsjes te verorberen: verkoeling. Zonnebril op en hup naar die ijssalon!

6. Zomerliefde
Mmmmmm… Ken je dat gevoel? Door de vrolijke sferen, mooie mensen én een drankje in de hand voel je je helemaal happy. De endorfine giert door je lichaam en ook de aantrekkingskracht tot andere mensen neemt daardoor toe. Voor je het weet fladderen de vlinders rond in je buik (niet voor niets een vrolijk, zomers wezen). Wil je onopvallend kunnen loeren naar je ‘lover to be’? Zet je hippe zonnebril met spiegelglazen op 😉

7. Earlybird
Pfoe… Heb jij ook zo’n moeite om tijdens de donkere wintermaanden wakker te worden? Dan ben jij vast heel blij met de zomer! Door de hoge temperaturen en de zonnestralen die dwars door de verduistering van je raam schijnen stap je vroeg, energiek en vol zin je bedje uit. En het eerste wat je doet? Je zonnebril opzetten natuurlijk!

8. Volop energie
In de wintermaanden kruipen we heerlijk onder de warme dekens, maar in de zomer hebben we heel veel energie om leuke dingen te doen! We zijn weer lekker actief en volop in de buitenlucht te vinden. We pakken allemaal een zomers festivalletje mee en gaan ook naar andere leuke evenementen! Hippe festivalzonnebril kopen en goaaannnnn…

9. Beach look
Witte koppies, wallen en troosteloos haar, de typische kenmerken van de winter… Maar in de zomer is dat allemaal over! Je huid ziet er een stuk beter uit met een kleurtje en die droge huid is verdwenen als sneeuw voor de zon. En je haar? Dat leeft weer helemaal op en krijgt een lekkere beach look! En de zomerse uitstraling maak je natuurlijk af met een zomerse zonnebril 🙂

10. Werk is een stuk leuker!
De zomervibes gieren door kantoor! De radiostations draaien zomerse beats, het tropenrooster wordt tevoorschijn getoverd en er staan o,o% radlers in de koelkast van de kantine. Dan weet je één ding: het is ZOMER! 😀 Hoezo is werken niet leuk?!

Wil jij nog een hippe festivalzonnebril voor betere feestjes, of een hippe zonnebril voor de stranddagen? Scoor nu je kekke zonnebril bij Brillenkopen.nl!