Geplaatst op

Eindelijk zomer, Haal je hippe zonnebril tevoorschijn!

De eerste zomerdagen van dit jaar kon je je zonnebril en zonnebrand nog even in de kast laten. Maar gelukkig gaat daar verandering in komen: de laatste week van juni wordt tropisch, dus haal je hippe zonnebril maar uit de mottenballen!

De afgelopen dagen, woensdag en donderdag, was het al een stuk beter weer dan de voorgaande weken. Maar vanaf maandag 29 juni wordt het écht op en top zonnebrillenweer! Strandtenten verwachten volle terrassen, ijssalons slaan extra voorraden in. Is de zomer nu dan echt begonnen?

De temperaturen gaan tropische waarden halen, zeker wanneer de wind uit het Zuiden komt:”Bij oostelijke wind stijgt het kwik vanaf woensdag naar 25 tot 30 graden. Krijgen we de meer zuidelijke variant dan zijn temperaturen oplopend tot 35 graden mogelijk!”, aldus metereoloog Michiel. Het wordt dus een kwestie van smeren en keren de komende week, maar zoiets moet natuurlijk wel in stijl gebeuren. Een hippe zonnebril kopen is dus geen overbodige luxe 😉

Ben jij al klaar voor de naderende zomer? Scoor hier je hippe zonnebril voor maar €20,- mét gratis verzending en brillenhoesje!