Geplaatst op

Bereid je voor: Dé Zonnebrillentrends van 2019

Ben jij al klaar voor 2019? Dit zijn dé Zonnebrillentrends van 2019

Een kijkje op de nieuwe collecties

Waar 2 jaar geleden een houten montuur hot was, kwam afgelopen zomer het ronde montuur weer helemaal terug. Maar dat is niet alles wat er veranderd is in de zonnebrillentrends. 2019 belooft namelijk mooie andere nieuwe features voor de zonnebrillen. De winterperiode is bijna afgelopen, dus dit is het juiste moment om naar de zonnebrillentrends van het nieuwe zomerseizoen te kijken. Ik, Spiros, neem je mee in de Zonnebrillentrends van 2019!

Houten zonnebrillen blijven, Aluminium zonnebrillen komen erbij

De hype is niet voorbij voor de houten zonnebrillen, deze trend blijft zich doorzetten. Dit zie je vooral terug bij de vooraanstaande merken, die verwerken hout nog steeds in hun zonnebrilmonturen. De nieuwe zonnebrillentrends van 2016 onder de zonnebrillen lijkt om een aluminium zonnebrillenmontuur te gaan. Dit zie je veelal bij de nieuwe zonnebrillencollecties van 2019 bij zo’n beetje iedere collectie die door merken wordt gepresenteerd.

Ronde zonnebrillen, zijn het helemaal in 2019!

Een zonnebril met een rond montuur wordt HET ‘dingetje’ van 2019 onder de zonnebrillen! Een zonnebril met rond montuur staat zowel bij mannen als vrouwen erg leuk. Dit zie je goed terug in onderstaande commercial-foto’s van onderstaand zonnebrilmodellen. En Brillenkopen.nl gaat natuurlijk mee met deze zonnebrillentrend. Naast het feit dat wij al een aantal ronde zonnebrillen in onze collectie hebben, voegen wij in de zonnebrillencollectie van 2019 ook een heleboel extra zonnebrillen met ronde monturentoe. Houd de collectie van Brillenkopen.nl dus goed in de gaten, want de nieuwe zonnebrillencollectie heeft er weer een paar top ‘brilletjes’ bij!

Goude glazen en spiegelglazen

Wat eerst bestempeld werd als niet hip en cool, komt keihard terug in de nieuwe zonnebrillencollecties van het komende voorjaar. Goude- en spiegelglazen domineren zelfs de zonnebrillencollecties voor de nieuwe zomermaanden. Daarnaast zal de clubmaster zonnebril met spiegelglazen ook extreem hot zijn in de zomer van 2019 en ga je dit veel in het straatbeeld tegenkomen. Een paar mooie voorbeelden uit onze zonnebrillencollectie, die zeker deze zomer een ‘dingetje’ gaan worden.

Tot zover de zonnebrillentrends van 2019 volgens mij. Tot mijn volgende blog!