Geplaatst op

Heb je een date? Zet je zonnebril af!

Hippe zonnebril kopen? Vraag wat je dat ervan vindt!

De zonnebril is sinds een tijdje weer terug als dé modeaccessoire! Wil je een hippe zonnebril kopen? Hoe groter, extravaganter en onderscheidender, hoe beter! Overal zie je zonnebrillen met felle kleuren, grote monturen én kleurige spiegelglazen. Zo’n hippe zonnebril is natuurlijk super voor je outfit en zet je nooit af, maar wat vindt je date ervan als jullie samen op een terras in het zonnetje een drankje doen?

Daten met een zonnebril, to be or not to be?

Kortgeleden is er onderzoek gedaan naar wat dates vinden van daten met een zonnebril. Uit dit onderzoek blijkt dat een zonnebril één van de grootste afknappers is tijdens een eerste afspraakje. En een zonnebril met spiegelende glazen is al helemaal verkeerd! De grote opticien-keten Specsavers hield een enquete onder honderden datende Nederlanders, met als doel te achterhalen wat dates van een zonnebril tijdens een afspraakje vinden.

Date-tip 1: zet je zonnebril af

Ruim de helft van de ondervraagden vindt dat een zonnebril ophouden tijdens een eerste ontmoeting helemaal niet kan en zeker niet wanneer deze ook binnen wordt opgehouden. Het zorgt ervoor dat de ene dater de ander niet in de ogen kan kijken en dat maakt het onpersoonlijker en creëert afstand. De zonnebril met spiegelglazen is al helemaal not done, aangezien daters dan ook nog eens naar hun eigen spiegelbeeld zitten te kijken. Een echte afknapper dus…

Friendzoned = zonnebril weer op!

De geënquêteerden vinden dat in een gesprek met een vriend of vriendin een zonnebril minder storend is. De enige zonnebril die nog steeds uit den boze is, is een zonnebril met spiegelglazen, aangezien die als zeer vervelend  worden ervaren. Waarom? Omdat je de hele tijd naar jezelf kijkt door de spiegeling van de glazen. Wel blijkt uit de enquete dat zonnebrillen waar de ogen doorheen gezien kunnen worden, mooier gevonden worden. Dus wil je een hippe zonnebril kopen én scoren tijdens een date? Koop een zonnebril met lichtere glazen!

Fun fact

Een grappig feitje dat naar voren kwam uit de enquete is dat 12% van de deelnemers toegeeft een zonnebril te gebruiken om ongestoord naar andere mensen te kunnen gluren. Vooral de mannelijke deelnemers aan de enquete zouden dit regelmatig doen. In dat geval komt een zonnebril met spiegelglazen natuurlijk heel goed van pas! Lekker onbezorgd gluren, zeg maar…

😉

Zonnebril kopen met spiegelglazen voor het betere gluurwerk op terrasjes? Sla hier je slag!