Geplaatst op Geef een reactie

De promotie-wayfarer, stijlvol onderscheidend!

Tegenwoordig is het moeilijk om je echt te onderscheiden als organisatie. Kernwoord hierin is opvallen. Door ludieke promotieacties scoren organisaties niet alleen bij klanten, maar ook bij het grote publiek. Dus hoe kun je je op een originele manier onderscheiden?

Brillenkopen.nl bedacht een half jaar geleden het originele promotieproduct, namelijk de promotie-wayfarer. Een (zonne)bril, te verkrijgen in iedere kleur, die voorzien wordt van bedrukking naar keuze op de brilpootjes. De promotie-wayfarer is als merchandising, sales-promotieartikel, relatiegeschenk of als give away het praktische en originele promotieproduct.

Daarnaast is het ideale promotieproduct voor acties, evenementen, toernooien en vrije tijd niet alleen voor organisaties een origineel promotieproduct, de promotie-wayfarer is ook perfect geschikt als coole gadget van een studenten- of sportvereniging, van een sportteam, of als hebbeding van een vriendenclub. Zo kun je een promotie-wayfarer ontwerpen die past bij je tenue, of de kleuren van je club.

Bedrukte wayfarer-(zonne)brillen kun je bestellen voorzien van tekst en/of logo van jouw bedrijf, vereniging, sportteam of vriendenclub. Maak gebruik van de onderstaande aanbieding:

20 brillen nú voor €9,99 per stuk inclusief bedrukking en verzending.
50 brillen nú voor €8,99 per stuk inclusief bedrukking en verzending.
100 brillen nú voor €7,99 per stuk inclusief bedrukking en verzending.
250 brillen nú voor €6,99 per stuk inclusief bedrukking en verzending.
500 brillen nú voor €5,99 per stuk inclusief bedrukking en verzending.
1.000 brillen nú voor €4,99 per stuk inclusief bedrukking en verzending.

Hier kun je de speciale promotie-wayfarer bestellen, voorzien van naam en/of logo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *