Geplaatst op

Koningsdag: Nederland kleurt weer Oranje!

Welke oranje zonnebril kies jij voor je outfit?

De Nederlandse vlaggen hangen weer uit, mensen halen alles wat oranje is uit de kast. Een nationale feestdag die maar al te graag gevierd wordt!
Maar waar ga je naar toe op zo’n dag en welke oranje zonnebrillen zet je op?

 

Dit jaar op 27 april zijn er wel duizenden feesten, georganiseerd door het hele land. Van kleine feesten, tot gigantische festival producties. Maar ook lekker door de stad lopen en kijken naar alle kraampjes is natuurlijk nog steeds een belangrijk aspect van koningsdag. Welke zonnebril past bij welke feestje of activiteit? Daar gaan wij je nu meer over vertellen.

 

Zonnebril tijdens een Koningsdag festival!

Natuurlijk kan je een hele gekke oranje zonnebril dragen, maar toch zie je dit niet altijd even vaak op de grote festivals. Tegenwoordig kiezen festivalgangers sneller voor een iets hippere zonnebril. Een reden dus om te kijken naar hippe oranje zonnebrillen. Daarom hebben wij 3 zonnebrilmodellen gekozen voor de Kingsday-festivals:

Dit zijn mooie festival zonnebrilmodellen die een hip montuur hebben, maar toch een oranje getinte sfeer met zich meebrengen.

Kingsday-feestje op een boot!

Op een boot met je vrienden op de Amsterdamse grachten, met harde muziek en een drankje in je hand. Ja, klinkt lekker hè! Dat vinden wij ook. Dit is de ideale omgeving voor gekkigheid, niks is te gek qua outfits en zonnebrillen. Daarom is de Willie ideaal voor dit bootfeestje, een vel oranje zonnebril ‘like i dont care’ dragen, omdat alles toch lekker fout is op zo’n dag!

 

Lekker lopen door stad!

Het is altijd top om door de stad te lopen met dit soort dagen. Vooral omdat iedereen een fantastisch humeur heeft en de lach op ieders gezicht staat. Op deze dagen is het leuk om een oranje zonnebril te dragen, als jezelf niet echt oranje kleren hebt (Zoals ik 😉 ). Mooie zonnebrilmodellen voor een lekker dagje lopen door de stad zijn:

Deze hippe oranje zonnebrillen zijn ideaal voor een heerlijke zonnige dag, tijdens het lopen door de stad.

Te gekke feesten met te gekke oranje zonnebrillen. Voor alle stijlen oranje zonnebrillen kun je bij Brillenkopen.nl terecht!