Geplaatst op

De zonnebrillen top 3 van Spiros

Mijn favoriete zonnebrillen

Zoals ieder voorjaar kijkt iedereen reikhalzend uit naar de zomer! Het mooie weer, de vakanties, de festivals en de vrolijkheid die op ieders gezicht af is te lezen. Maar dit is ook de tijd dat je gaat zoeken naar de perfecte zonnebril! In deze blog zet ik mijn top 3 zonnebrillen uiteen van de nieuwe zonnebrillencollectie van Brillenkopen.nl.

De Steve zonnebril, onmisbaar

Laat ik beginnen met de casual zonnebril die je altijd wel moet hebben tijdens de voorjaar/zomer -seizoen. De Steve zonnebril met zwart montuur is zo’n zonnebril! Het hippe zonnebrilmontuur en de retro uitstraling die de zonnebril geeft, maakt het voor mij de zonnebril die je echt moet hebben. Met de Steve zwart ben je ook nooit fout! De zonnebril is casual chique en zal op elke outfit passen. Daarnaast geeft het de mannen een “BADASS” look. Mijn favoriet als het gaat om een casual zonnebril.

Festivals pas maar op, ik zet mijn festivalzonnebril op!

Natuurlijk heb je naast een casual zonnebril ook een vet festivalzonnebrilletje nodig die lekker opvalt. In de nieuwe zonnebrillencollectie van Brillenkopen.nl heb ik die van mij al gespot! De London Bridge Mirror Geel zonnebril is helemaal in de stijl van de festivalsfeer, met spiegelglazen, retro montuur en daarnaast ook nog eens super goedkoop. Dit model kijkt en zit heerlijk. Echt een aanrader voor het aankomende festivalseizoen.

Zon, zee, zonnebril!

Trippel Z is ook in 2018 aanwezig, daarom de zonnebril die perfect past bij het strandweer. Ik heb me oog dit jaar laten vallen op de Foxy Mirror zonnebril van Brillenkopen.nl, want dit model is top voor het strand! Door zijn kleine montuur wordt niet je hele gezicht bedekt en voorkom je dat een deel van je gezicht geen zon ziet. Het is natuurlijk niet mooi dat een deel van je gezicht niet bruin wordt! Daarom ben ik fan geworden van de Foxy Mirror zonnebrilcollectie, met in het bijzonder het zwarte montuur met blauwe spiegelglazen.

Wat is jouw favoriete zonnebril?

Nu mijn favoriete zonnebrillen bekend zijn, is het nu aan jullie om een keuze te gaan maken. Wat wordt jouw favoriete zonnebril? Check hier de nieuwe zonnebrillencollectie van Brillenkopen.nl en laat je inspireren!