Geplaatst op

Wat is de perfecte zonnebril voor jou?

Deze blog vertelt je precies welke zonnebril bij jouw gezicht past!

Je kent het wel: ben je online of in de winkel aan het kijken naar de perfecte montuur zonnebril, maar kun je steeds geen keuze maken doordat je eigenlijk niet weet wat voor zonnebril bij jouw type gezicht past. Heel lastig en irritant, want ieder gezicht is anders en daardoor staat iedere zonnebril ook anders. Hoe los je dit probleem op? Simpel. Onze vrienden van Brightside.me hebben een oplossing gevonden voor het zonnebrillen-probleem: zij hebben een infographic ontwikkeld, waarin de 7 standaard gezichtstypes worden gelinkt aan de best passende zonnebrillen. Ben jij nu ook zo benieuwd wat jouw perfecte zonnebril is?!

 

Hoe heeft Brightside.me de perfecte zonnebril gevonden?

Als de zon gaat schijnen, zie je overal om je heen zonnebrillen tevoorschijn komen. Maar regelmatig zie je mensen die de verkeerde zonnebrillenkeuze hebben gemaakt. Deze mensen hebben meestal een zonnebril gekozen die absoluut niet goed bij hun gezicht past. Dit ziet er vaak heel raar en onnatuurlijk uit. Daarom is het heel belangrijk om te kijken wat voor gezichtstype je hebt, voordat je gaat kijken naar de perfecte zonnebril voor jou. Maar hoe heeft Brightside.me deze gezichtstypes aan de perfecte zonnebril gelinkt?

Voor Brightside.me is symmetrie de sleutel tot de perfecte zonnebril keuze voor jou. Er is goed gekeken naar de symmetrie van het gezicht, dat in verhouding moet zijn met de zonnebrilmonturen. Zodoende hebben ze de zonnebrilmonturen kunnen vinden die het beste bij een gezichtstype passen. Wanneer je kijkt naar de infographic zie je 7 soorten gezichtstypes, met daarbij de informatie over welke zonnebril perfect past bij welke type gezicht. Super handig dus, want hierdoor ga jij nooit meer verkeerde keuzes maken met betrekking tot je perfecte zonnebril!

Waar moet je nog meer op letten bij de perfecte zonnebril?

Naast de genoemde informatie over je gezichtstype, heb je ook te maken met de kleur van je haar. Hierdoor kun je naast je zonnebrilmontuur ook de juiste kleur van de zonnebril vinden, om zo tot de perfecte zonnebril te komen.

Welke kleur past bij mijn haar?

  • Haarkleur Blond: Grijs (titanium), Pastelkleuren, koraal, groen en rood. Zwart kan het gezicht hard maken.
  • Haarkleur Bruin: Bruin, legergroen, roze, okergeel, dieprood, goud en mahonie.
  • Haarkleur Rood: Zeegroen, koper, chocoladebruin, kaki en crème.
  • Haarkleur Zwart: Zwart, tortoise, metaalkleuren, blauw en rood.
  • Haarkleur Grijs: Rood, marineblauw, groen en zwart.

Dit zijn de kleuren die het beste passen bij jouw haarkleur. Nu je weet welk gezichtstype je hebt en welke kleuren bij je haar passen, kun je makkelijker een zonnebrilmontuur uitkiezen en daarbij de juiste kleur uitzoeken. Zo kun jij de perfecte zonnebril kiezen voor jou!