Geplaatst op

Waarom kiezen voor opvouwbare brillenkokers?

Wanneer je een nieuwe bril of zonnebril wenst te kopen zal je meteen ook na willen denken over hoe je deze kan beschermen wanneer je ze niet draagt. Dat is een goede vraag, want er bestaan tegenwoordig op dit vlak wel een aantal verschillende mogelijkheden. Door de jaren heen zijn er dan ook tal van verschillende soorten brillenkokers op de markt verschenen. Eén van deze brillenkokers zijn opvouwbare exemplaren. Voor opvouwbare brillenkokers geldt niet alleen dat ze als bijzonder praktisch worden beschouwd, daarnaast zien ze er ook nog eens ongelofelijk leuk uit. Wil jij voor jouw nieuwe bril of zonnebril ook graag zo’n koker in huis halen? Maak dan snel in dit blogartikel kennis met alle voordelen die er aan verbonden zijn.

Opvouwbare brillenkokers zijn lekker compact

De belangrijkste reden waarom heel wat mensen er in de praktijk voor kiezen om opvouwbare brillenkokers te kopen heeft te maken met hun compacte vormgeving. Wanneer de bril niet in de koker zit kan je ze dan ook opvouwen als een soort van enveloppe. Dit zorgt er voor dat je ze ongelofelijk eenvoudig overal kan opbergen, ook wanneer je bijvoorbeeld slechts een kleine(re) tas voor handen hebt. Gedaan dus met die dikke, grote brillenkokers die nergens in passen! Door te kiezen voor één van de opvouwbare brillenkokers die in ons aanbod zijn terug te vinden zorg je er voor dat je altijd jouw brillenkoker op compacte wijze kan opbergen.

Ze bieden een goede bescherming voor jouw bril

Natuurlijk zijn de compacte eigenschappen van opvouwbare brillenkokers geweldig. Dit gezegd hebbende is het zo dat een dergelijke brillenkoker er ook vooral voor moet zorgen dat je bril op de meest optimale wijze kan worden beschermd tegen bijvoorbeeld vallen of stoten. Ook dat is absoluut het geval. De prachtige afwerking zorgt er gecombineerd met het beschermende materiaal aan de binnenkant voor dat opvouwbare brillenkokers ook op vlak van bescherming in geen geval onder moeten doen voor de andere exemplaren die verkrijgbaar zijn.

Verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren

Net zoals voor andere brillenkokers geldt ook dat de opvouwbare exemplaren steevast aangekocht kunnen worden in tal van verschillende kleuren. Zou je graag extra willen opvallen met jouw opvouwbare brillenkoker, maar dan wel op een leuke, stijlvolle manier? In dat geval kan je er altijd voor kiezen om één van de blauwe of zilveren exemplaren uit ons assortiment te bestellen. Deze opvouwbare brillenkokers zien er niet alleen prachtig uit, daarnaast bieden ze zowel jouw dure als goedkope zonnebrillen precies die bescherming die jij wenst!

Opvouwbare brillenkokers ogen bijzonder stijlvol

De look & feel waar opvouwbare brillenkokers over beschikken doet in zekere zin een beetje denken aan de razend populaire clutches. Net zoals deze clutches kan er worden gesteld dat opvouwbare brillenkokers in de praktijk ongelofelijk stijlvol ogen. Of je nu dus met andere woorden bent uitgenodigd voor een casual feest of je graag over een leuke beschermhoes voor je bril beschikt om te kunnen gebruiken op het werk, in allebei deze gevallen zal je kunnen vaststellen dat opvouwbare brillenkokers absoluut het overwegen meer dan waard zijn! Twijfel dus niet langer en maak snel kennis met de geweldige exemplaren in ons assortiment!