Geplaatst op Geef een reactie

En de winnende naam is … Santa Monica!

Speciaal voor de naamgeving van een van onze zonnebrillen schreven wij eind januari een Verzin&Win-actie uit. Deze actie, die vele ludieke en unieke reacties opleverde, moest er in 10 dagen tijd via crowdsourcing voor zorgen dat wij de perfecte naam zouden vinden voor de matzwarte Flattop Wayfarer met rode spiegelglazen, die voorheen bekend stond als de matzwarte FlatWay Red.

Nadat de jury flink had overlegd kwamen zij unaniem tot de conclusie dat de zonnebril voortaan door het leven gaat als de Santa Monica. Deze naam weerspiegeld voor ons idee precies waar de zonnebril voor staat: zon, zee en strand!

Bij deze willen wij Noah van Grinsven bedanken voor het verzinnen van de perfecte naam, en tevens feliciteren met het winnen van de Verzin&Win-actie! De zonnebril ligt voortaan onder zijn naam in onze collectie. Daarnaast kan Noah komende shinen met de hipste zonnebrillen van dit moment, aangezien wij zijn inzending hebben beloond met het Klaar-voor-de-zomer-pakker van Brillenkopen.nl, bestaande uit de Retro Flattop, de Retro Aviator, de London Classic en natuurlijk de Santa Monica.

Bekijk hier de hippe Santa Monico, die zich perfect leent voor de zonnige zomerdagen op het strand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *