Get free shipping if your order is over $60!

Zwart

Winkelwagen

Heb je vragen?

Fields marked with an * are required

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Zwart

Wat altijd kan!

Zwart kan altijd! Brillenkopen.nl heeft een grote collectie zwarte Wayfarer-zonnebrillen, zwarte Flattop-zonnebrillen en zwarte Retro-zonnebrillen. Nu hebben wij onze collectie uitgebreid met nog meer zwarte monturen zoals: Steve Zwart, Baller Mirror, Berlin Mirror, Square zwart, Clubmaster zwart enz. Deze nieuwe modellen hebben een mooi zwart montuur met gekleurde spiegelglazen, die dit seizoen hot zijn.

Daarnaast hebben wij ook speciale zwarte zonnebrillen in de collectie. Dit zijn de matzwarte Flattop-zonnebril, matzwarte Wayflat-zonnebrillen en de matzwarte Wayfarer-zonnebril. Ook de zwarte Wayfarer nerdbril, voorzien van transparante glazen, is een speciale zwarte bril. Bekijk onze grote collectie zwarte zonnebrillen, en vind de geschikte zonnebril voor jou!

Wat bied Brillenkopen.nl jou?