zonnebrillen trends 2016

De-zonnebrillen-trends-2015-van-Brillenkopen.nl

Ben jij benieuwd wat dé zonnebrillen trends 2016 zijn? Hier vind je ze!

De zon laat zich weer volop zien, dus het is tijd voor de zonnebril! Maar wat zijn de zonnebrillen trends 2016?De brillentrends van 2016 zijn ronde monturen en een vintage uitstraling, met dunne metalen monturen en lichte óf spiegelende glazen. Maar ook stoere (industriële) modellen zijn in. Op feesten en festivals is dé festival zonnebril de ronde vintage zonnebril met dun metalen montuur en spiegelende glazen.

Kijkend naar het soort materiaal voor het montuur is de trend om tortoise gevlekte monturen te dragen bij de ronde vintage modellen en matte en rubber monturen zijn een trend bij de industriële look. Een voorbeeld van een ronde vintage zonnebril met zwarte montuur is de Baller Mirror Aqua ronde zonnebril. Een voorbeeld van een industriële matte zonnebril is de matzwarte Flattop Matzwart Rood zonnebril. Dit is een stoere en hippe zonnebril.

Natuurlijk zijn de zonnebrillen met opvallende spiegelglazen nog steeds mateloos populair. Mooi te combineren met een vintage, zoals de Clubmaster Mirror Blauw vintage zonnebril. Bekijk hieronder de zonnebrillen trends 2016 en laat je inspireren!

Collectie van 2016!

De nieuwe collectie bestaat uit:

  • Baller Mirror
  • Berlin Mirror
  • London Bridge
  • Foxy Mirror
  • Clubmaster
  • Square
  • Cats

De nieuwe collectie bevat hele vette nieuwe retro modellen die in het jaar 2016 tot hip en trendy worden bestempeld. Deze modellen zullen heel erg hard gaan tijdens het festival seizoen, check deze vette nieuwe collectie en bestel ze snel want ze zullen hard gaan.

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?

Resultaat 1–12 van de 70 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 70 resultaten wordt getoond