Zonnebrillencollectie 2016

 

Zonnebrillencollectie-2016-nieuwe-goedkope-zonnebrillen-kopen-bij-Brillenkopen-hippe-zonnebrillen

De zonnebrillencollectie 2016!

JAAAAHHH! De zonnebrillencollectie van 2016 is online bij Brillenkopen.nl! En wij worden heel erg blij van deze hippe zonnebrillen met een flink vintage sausje 🙂 Rond, kleurig, stoer en vooral retro, dat zijn de nieuwe goedkope zonnebrillen van Brillenkopen.nl.

Dus wil jij een hippe zonnebril kopen voor de zonnige dagen in 2016? Kijk dan snel naar onze te gekke zonnebrillencollectie op deze pagina, die enkele nieuwe zonnebrilmodellen heeft die dit jaar helemaal de shit gaan worden. Nu vraag jij je natuurlijk af welke? Nou dat is simpel! Neem bijvoorbeeld de stoere Baller Mirror zonnebrillen, de vintage Clubmaster zonnebrillen, de hippe Berlin Mirror zonnebrillen, de klassieke Steve zonnebrilmodellen en de ronde Foxy zonnebrillen. Naast deze zonnebrillen hebben wij natuurlijk ook de klassieke zonnebrillen die tijdloos zijn en elk jaar weer kunnen, zoals de Aviator zonnebrillen en de Wayfarer zonnebrillen.

De zonnebrillen in de hippe zonnebrillencollectie 2016 zijn allen voorzien van 100% UV400-protectieglazen. Laat je inspireren door de nieuwe zonnebrillen op deze pagina en kies je hippe zonnebril voor 2016…

Wat zijn de nieuwe zonnebrillen van Brillenkopen.nl?

De nieuwe zonnebrilmodellen van Brillenkopen.nl zijn:

  • Baller Mirror zonnebril
  • Berlin Mirror zonnebril
  • London Bridge zonnebril
  • Foxy Mirror zonnebril
  • Clubmaster zonnebril
  • Square zonnebril
  • Cats zonnebril

De zonnebrillentrends van 2016 worden gevolgd en dat zie je terug in deze super vette zonnebrilmodellen. Retro is in 2016, net zoals in 2015, hip en trendy en houd in ieder geval de komende jaren nog aan. Spiegelglazen en Retro zonnebrilmonturen komen in 2016 veel voor op festivals en evenementen, dus wees er snel bij en haal zo’n hip retro zonnebrilmodelletje in huis.

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?

Resultaat 1–12 van de 82 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 82 resultaten wordt getoond