Get free shipping if your order is over $60!

Winkelwagen

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Vintage

Vintage!

john-lennon-zonnebril

Vintage wat betekent het nou? Is een vraag wat vaak aan ons gesteld wordt. Moeilijk om daar een heel direct antwoord op te geven! De term wordt vaak willekeurig gebruikt omdat het een hip woord is geworden, als je gaat kijken naar synoniemen dan krijg je woorden zoals ‘Bouwjaar of Klassieker’. Nu wordt het vaak gebruikt als iets aan te duiden dat oud is en dan vooral in de accessoires of kledingbranche. In de zonnebrillen branche gebruiken we dan ook vintage om aan te geven dat dit terug in de tijd hip is geweest, andere benaming die we dan ook gebruiken is retro. 

Retro zonnebril

De Retro-zonnebril is helemaal hot dit jaar! Of je nou naar het strand, naar een feest of naar je werk gaat, de Retro-zonnebril is altijd geschikt. De Retro Clubmasters, Retro Aviator, Retro Flattop, Retro Cats zonnebrillen en noem ze maar op. Alle zonnebrillen zijn voorzien van UV-protectieglazen en mooie details. De Retro-zonnebrillen zijn verkrijgbaar in het zwart, bruin of tortoise, Maar nu ook met gekleurde spiegelglazen die dit jaar de bom gaan worden!

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?