Get free shipping if your order is over $60!

Winkelwagen

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Pilotenbril

Aviator-zonnebril-kopen-bij-Brillenkopen.nl-mirror-aviators

Tijdloze Bril, die altijd kan!

 

Het tijdloze maar altijd stijlvolle aviator-montuur van de pilotenbril is verworden tot standaard onderdeel van het straatbeeld. De populaire politenzonnebril werd geïntroduceerd in de tweede helft van de twintigste eeuw, en is vanaf dat moment nooit meer ‘uit’ geweest. Een van de grootste invloedrijke personen die ervoor gezorgd heeft dat de pilotenbril zo bekend is geworden, is natuurlijk Tom Cruise Amerikaanse acteur in ‘Top Gun’! Die hem de bijna de gehele film op heeft gehouden.

Naast de regular pilotenbril hebben wij in onze collectie nog een paar mooie variaties, doormiddel van gekleurde spiegelglazen geeft het de bril een extra dimensie. Een paar modellen op een rij die wij jou graag willen laten zien zoals:

Brillenkopen.nl heeft verschillende aantrekkelijk geprijsde pilotenbrillen welke geschikt zijn voor zowel heren als dames. Deze kwalitatieve pilotenbrillen zijn voorzien van UV-protectie. Bekijk hieronder ons aanbod.

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?