Get free shipping if your order is over $60!

Winkelwagen

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Mirror

Flattop-zonnebrillen-met-spiegelglazen-met-UV-protectie-en-kunststof-montuur-kopen-bij-Brillenkopen.nl

Mirror glazen zijn Hot!

 

De spiegelglazen worden ook wel Mirror-glazen genoemd. Deze glazen zijn ondoorzichtig en hebben een spiegelend effect. Daarnaast zijn de spiegelglazen van Brillenkopen.nl voorzien van verschillende kleuren, door middel van olietoevoeging bij het smeltproces van het glas. Hierdoor krijgen ze zonnebrillen met spiegelglazen een speciaal en opvallend uiterlijk.

2016 wordt het jaar van Mirror glazen, nu hebben wij vele monturen met Mirror glazen in onze collectie! bekijk ze dan ook snel hiernaast bij Brillenkopen.nl! Voorbeelden van enkele modellen zijn de Aviators, Wayfares, Flaptops, Holbrook enz.

De Nieuwe zonnebrillen collectie

Naast de eerder genoemde zonnebrillen met Mirror glazen, hebben we nu ook onze nieuwe collectie met te gekke modellen die ook Mirror glazen bevatten zoals:

  • Baller Mirror
  • Foxy Mirror Leopard/Zwart
  • Berlin Mirror
  • London Bridge
  • Clubmaster

Dit zijn onze Retro modellen die hele vette mirror glazen hebben in hun montuur, die zijn dan ook ingespeeld op de nieuwe trend die over 2016 heerst.

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?