Get free shipping if your order is over $60!

Winkelwagen

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Collectie 2018

Wat te verwachten in 2018?

Goud en zilverkleurige monturen met kleurrijke spiegelglazen en retro-monturen zijn dé brillentrends van nu! En dat zie je terug in de collectie van Brillenkopen.nl, die bestaat uit kleurige Wayfarer- en Flattop-zonnebrillen, en Retro Wayfarer- en Aviator-modellen. Plus de gloednieuwe collectie Retro modellen zoals: Baller en Berlin Mirror, London Bridge en de clubmaster. Deze modellen zijn ‘een voor een’ top modellen, die zeker in het festivalseizoen zeer populair gaan worden.

De klassieke zonnebril blijft tijdloos!

Naast de mooie kleurrijke en retro modellen, blijven we natuurlijk ook trouw aan de klassieke zonnebrillen de brillen die tijdloos zijn en altijd kunnen. Nu hebben we ook een model die zowel retro als klassiek kan worden bestempeld. We hebben het dan over de Steve Zonnebril, de bril is wereld bekend geworden toen Steve M’Queen er mee gefotografeerd werd. Dit model heeft natuurlijk die vintage look, maar geniet ook van een klassieke stijl die jaren lang mee gaat in de trends.

In combinatie met de scherpe prijzen, maakt dit Brillenkopen.nl tot de geschikte winkel online voor zonnebrillen, ook in economisch mindere tijden!

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?