Get free shipping if your order is over $60!

Winkelwagen

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Brillentrends

Nieuwe Brillentrends!

Wat is er weer hip en trendy voor het komende voorseizoen en zomerseizoen? De trends geven duidelijk aan dat ronde monturen helemaal de bom zijn, dit zie je dan ook veelal terug in onze nieuwe collectie. Kijk dan ook snel bij Brillenkopen.nl naar de te gekke modellen van Baller Mirror en Berlin Mirror!

Goude glazen en spiegelglazen

De zonnebril die eerst als ‘not done’ was bestempeld, is nu hip en trendy! De Goudkleurig en zilverkleurige monturen plus spiegelglazen gaan het dit voor/zomer-seizoen goed doen. Mooi voorbeeld is de nieuwe collectie van de Aviator. Deze zonnebrillen gaan we zeker veel terugzien in 2016! Bekijk deze nieuwe collectie van Aviator, bij Brillenkopen.nl.

Mirror-Aviator-zonnebrillen-met-spiegelglazen-met-UV-protectie-en-metalen-montuur-kopen-bij-Brillenkopen.nl

Vintage is Tijdloos!

Retro zonnebrillen zijn net als festivals booming! De Vintagelook die altijd kan, deze nieuwe retro zonnebrillen zijn stijlvolle en hip, veelal zie je deze kekke zonnebrillen terug bij festivals. Kleurige zonnebrillen en retro-monturen zijn dé brillentrends van nu! En dat zie je terug in de collectie van Brillenkopen.nl die bestaat uit kleurige Wayfarer- en Flattop-zonnebrillen, en Retro- en Aviator-zonnebrillen. in combinatie met de scherpe prijzen, maakt dit Brillenkopen.nl tot de geschikte winkel online voor zonnebrillen, ook in economisch mindere tijden!

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?