Brillentrends

Nieuwe Brillentrends!

Wat is er weer hip en trendy voor het komende voorseizoen en zomerseizoen? De trends geven duidelijk aan dat ronde monturen helemaal de bom zijn, dit zie je dan ook veelal terug in onze nieuwe collectie. Kijk dan ook snel bij Brillenkopen.nl naar de te gekke modellen van Baller Mirror en Berlin Mirror!

Goude glazen en spiegelglazen

De zonnebril die eerst als ‘not done’ was bestempeld, is nu hip en trendy! De Goudkleurig en zilverkleurige monturen plus spiegelglazen gaan het dit voor/zomer-seizoen goed doen. Mooi voorbeeld is de nieuwe collectie van de Aviator. Deze zonnebrillen gaan we zeker veel terugzien in 2016! Bekijk deze nieuwe collectie van Aviator, bij Brillenkopen.nl.

Mirror-Aviator-zonnebrillen-met-spiegelglazen-met-UV-protectie-en-metalen-montuur-kopen-bij-Brillenkopen.nl

Vintage is Tijdloos!

Retro zonnebrillen zijn net als festivals booming! De Vintagelook die altijd kan, deze nieuwe retro zonnebrillen zijn stijlvolle en hip, veelal zie je deze kekke zonnebrillen terug bij festivals. Kleurige zonnebrillen en retro-monturen zijn dé brillentrends van nu! En dat zie je terug in de collectie van Brillenkopen.nl die bestaat uit kleurige Wayfarer- en Flattop-zonnebrillen, en Retro- en Aviator-zonnebrillen. in combinatie met de scherpe prijzen, maakt dit Brillenkopen.nl tot de geschikte winkel online voor zonnebrillen, ook in economisch mindere tijden!

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?

Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond