Brillencollectie 2018

Collectie van 2018!
Retro, vintage, goud, zilver, mirror ja ja dit zijn een beetje de trends die we kunnen verwachten in het voorjaar en de zomer!

Kleurrijke Spiegelglazen
Dit zie je terug in onze nieuwe zonnebrillen collectie voor 2016, met kleurige glazen, speelse monturen en retro zonnebril modellen. Kleurige spiegelglazen voeren de boventoon, maar ook de monturen zijn gemaakt van speelse materialen. Vooral de transparante en matzwarte monturen zijn populair in onze zonnebrillencollectie van 2016. En als je dit iets te extravagant vindt, kun je ook voor de draagbare hoornen-, bruine- en zwarte monturen bij ons terecht.
De Retro zonnebril
De retro zonnebril modellen blijven, net als in 2015, populair. Er wordt ook dit jaar op de jaren ’60 en ’70 zonnebrillen doorgeborduurd, zoals de bekende Wayfarer- en Aviator-modellen. Deze retromodellen, in combinatie met moderne materialen en trends, maken de zonnebrillen weer helemaal hip!
De nieuwe Retro Collectie
Ook nu met de Clubmaster, Foxy mirror, London Bridge, Berlin en Baller mirror modellen is onze retro collectie flink uitgebreid. De nieuwste trends in combinatie met scherpe prijzen, maakt de collectie van Brillenkopen.nl ook in economisch mindere tijden de geschikte leverancier van zonnebrillen.
Wat biedt Brillenkopen.nl jou?

Hippe goedkope zonnebril voor maar €15;
Zonnebril met UV400 protectieglazen;
Unisex zonnebrillen: voor boys en girls;
Zonnebril direct leverbaar indien op voorraad;
GRATIS Brillenhoesje bij je zonnebril;
GRATIS verzending binnen Nederland;
‘Niet goed, Geld terug’-garantie.

Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond