Get free shipping if your order is over $60!

Winkelwagen

Lees onze klantenreviews op:

trustpilot-brillenkopen-nl logo

“Goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.”

“Erg goed bevallen ??”

“Super snelle service binnen een dag was mijn zonnebril al in huis! Zonnebrillen waren ook van goede kwaliteit, zeer tevreden!”

“Mijn Holbrook zonnebril was binnen drie dagen in huis. Hij zit fijn en is super fijn tegen de zon. Voor iedereen een aanrader!”

8.6 sterren beoordeling trustpilot brillenkopen nl

Deel je ervaring

Black

 zwarte-zonnebrillen

Zwart kan altijd en overal!

Is het je ook wel een opgevallen? Als je aan het kijken bent voor een zonnebril en dat je vaak een zonnebril met een zwart montuur pakt. Dit komt omdat zwart altijd kan!

Feitjes over de zwarte zonnebril!

 • Zwart kent geen tijd:
  Als je het over altijd hebt bedoelen we ook echt altijd, zwart is een tijdloze kleur die altijd kan en past op elke outfit. Daarom heb je altijd een zwarte zonnebril nodig in je collectie.
 • Zwart het hele jaar door:
  Is het winter, herfst, lente of zomer? Maakt niet uit de zwarte zonnebril kan altijd, en kent geen seizoenen.
 • Zwart kan iedereen hebben:
  Heb je een getinte of een lichte huid, dat maakt bij zwart niet uit want iedereen kan een zwarte zonnebril dragen.
 • Het geeft je een volwassen look:
  Zwart komt altijd serieuzer over dan felle kleuren, daarom met een zwarte zonnebril geef jij jezelf een serieuzere look.
 • Zwart vind iedereen mooi:
  Wij weten niemand die zwart niet mooi vindt? Iedereen heeft wel iets zwarts in zijn kast hangen, daarom ook een zwarte zonnebril.

De Collectie

Zwart kan altijd! Brillenkopen.nl heeft een grote collectie zwarte Aviator-zonnebrillen, zwarte Wayfarer-zonnebrillen, zwarte Flattop-zonnebrillen en zwarte Retro-zonnebrillen. Daarnaast hebben wij ook speciale zwarte zonnebrillen in de collectie. Dit zijn de matzwarte Flattop-zonnebril, matzwarte FlatWay-zonnebrillen en de matzwarte Wayfarer-zonnebril. Ook de zwarte Wayfarer nerdbril, voorzien van transparante glazen, is een speciale zwarte bril.

De nieuwe Collectie zwarte zonnebrillen!

Nu ook weer in 2016 nieuwe hippe zwarte zonnebrillen, met in de collectie de Baller Mirror, Berlin Mirror, Square Zwart, Cats retro Zwart, Cats Zwart en de Steve Zwart. Allemaal super vette zonnebrillen die met de trend mee zijn gegaan, mooie zwarte monturen met spiegelglazen. Maar natuurlijk blijven we trouw aan het zwarte montuur met donkere glazen zoals de Steve Zwart.

Bekijk onze grote collectie (nieuwe) zwarte zonnebrillen, en vind de geschikte zonnebril voor jou!

Wat biedt Brillenkopen.nl jou?