Nieuwe collectie zonnebrillen

[two_third_first][/two_third_first]

[one_third_last][/one_third_last]

[one_half_first][/one_half_first][one_half_last][/one_half_last]

[two_third_first][coupon_bar][/two_third_first]
[one_third_last]

 • EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN
  Als nieuwsbrieflezer ontvang je exclusieve
  kortingscodes en aanbiedingen.
 • PERSOONLIJKE AANBEVELINGEN
  Speciaal voor jou geselecteerde aanbevelingen.
 • NIEUWS EN TRENDS
  Regelmatig nieuwe trends.

[/one_third_last]

[one_third_first][/one_third_first]

[two_third_last][/two_third_last]

 

[two_third_first]

Nieuwe collectie zonnebrillen

Een nieuwe zomer betekent een nieuwe collectie zonnebrillen! Uitstapjes naar het strand of festival worden veel aangenamer met een zonnebril. Hoe cool is het dan, om met een van de nieuwe zonnebrillen van Brillenkopen.nl naar buiten te gaan? Ook dit jaar is het aanbod zonnebrillen bij Brillenkopen.nl erg groot en zijn klaar voor het zomer seizoen!

Wayfarers, Clubmasters en Aviators

Brillenkopen.nl heeft een aantal nieuwe type zonnebrilletjes toegevoegd. Maar ook de oude type zonnebrillen hebben een nieuwe twist gekregen. Zo zijn er nu diverse nieuwe Wayfarers en Aviators verkrijgbaar. Deze zonnebrillen zijn super hot, en dat is te zien ook! Deze modellen vliegen de deur uit, jij wil toch ook zo’n kekke zonnebril om mee te shinen?

Nieuwe zonnebrillen

De collectie zonnebrillen is nog nooit zo uitgebreid geweest. Brillenkopen.nl heeft verschillende type zonnebrillen toegevoegd aan de webshop. Deze brilletjes MOET je zien. Nieuwe zonnebrillen van Leopard of de populaire rubberen zonnebrillen? Bekijk hier de hele collectie zonnebrillen.

FESTIVAL seizoen

De festivals gaan weer van start, wij hebben er zin in! Met een zonnebril van Brillenkopen.nl sta in je schijnwerpers, wie wil dat nou niet? Voor ieder soort festival hebben wij een kekke zonnebril voor je in de collectie. Ga zelf eens op zoek in onze collectie festival zonnebrillen.

Goedkope zonnebrillen

Is de nieuwe collectie dan ook duurder? Nee. De zonnebrillen zijn nog steeds GOEDKOOP. Voor maar €20 heb je al een van onze kekke zonnebrillen binnen 1 werkdag bij je thuis. Om het shoppen bij Brillenkopen.nl nog leuker te maken verzenden wij je aankoop geheel kosteloos in Nederland en ontvang je een gratis zonnebrillenhoesje. Ideaal toch?

 

[/two_third_first]
[one_third_last]
[/one_third_last]

Bekijk al onze zonnebrillen! Goedkope zonnebrillen voor een scherpe prijs. Bestel snel!