Dé online winkel met hippe zonnebrillen voor scherpe prijs!

Hippe producten hoeven niet duur te zijn. Dit bewijst Brillenkopen.nl door haar assortiment van de nieuwste collecties merkloze zonnebrillen, voor een scherpe prijs.

Brillenkopen.nl is de online winkel met de nieuwste modellen hippe zonnebrillen voor een scherpe prijs. Dit komt doordat Brillenkopen.nl merkloze zonnebrillen levert. Dit scheelt enorm in de uitgaven van Marketing & Communicatie, Research & Development, octrooien, en back office. De klant is spekkoper, doordat zij flink geld bespaart. Voor de prijs van een merkzonnebril, koop je wel 8 (!) zonnebrillen bij Brillenkopen.nl!

Daarnaast wordt een bestelling bij Brillenkopen.nl altijd gratis verzonden. Hierdoor betaalt de klant precies de prijs die staat bij de zonnebril in de online winkel. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij de klant, voor bijvoorbeeld administratie en verzending. Daarnaast mag een zonnebril binnen 14 dagen worden geruild, indien verpakt in de officiële verpakking.

Social media Brillenkopen.nl

Brillenkopen.nl gaat met de tijd mee en maakt daarom veel gebruik van de sociale mediakanalen Facebook en Twitter. Zo worden modelintroducties, aanbiedingen en staffelkortingen gecommuniceerd via de sociale mediakanalen van Brillenkopen.nl. Ook speciale sales-promotieacties worden via de sociale media gecommuniceerd. Dit zorgt ervoor dat Brillenkopen.nl altijd makkelijk bereikbaar en transparant is voor klanten, zodat er op ieder moment de mogelijkheid is voor interactie tussen de klant en Brillenkopen.nl.

Daarnaast wil Brillenkopen.nl haar klanten boeien en binden via de social media, om te zorgen voor het bestaansrecht van Brillenkopen.nl.

Bezoek en like hier onze Facebook-pagina, of volg hier onze Twitter-pagina.